Povestea noastra


 a inceput in luna cadourilor, luna in care, inca de pe 1 Decembrie, fiecare dintre noi se gandeste care este cadoul ideal pentru cei dragi. Si, ca si voua, si noua ni s-a intamplat sa nu gasim exact ceea ce cautam.

Sa nu gasim acel cadou care s-ar potrivi perfect cu personalitatea celui caruia vrem sa-l daruim , cadou care stim sigur ca l-ar face sa zica “WOW”! Si de aici s-a nascut ideea Epic Concept: un loc special pentru cadouri trasnite, surprinzatoare si minunate. Un loc pentru oamenii care nu cauta conventionalul, ci vor ceva “mai altfel”, mai mult decat un alt cadou. Pentru ca stim cu totii ca nimic nu este mai frumos decat sa vezi bucurie in ochii cuiva drag, sa ii vezi emotia din privire si sa il vezi cum se entuziasmeaza in momentul in care descopera ce a primit. Si sa stii ca tu i-ai adus aceasta bucurie!

Am inceput o calatorie pentru a face din cadouri o experienta epica, o experienta care te ajuta sa iti incepi propria poveste. La noi nu vei gasi niciodata lucruri obisnuite. Pentru ca stim ca detaliile conteaza, nu lasam nimic la voia intamplarii. De la produse, la ambalare si pana la serviciul clienti, fiecare detaliu are o amprenta personala. Asta face Epic Concept diferit fata de orice magazin pe care l-ai vazut pana acum. Da, stim ca trebuie sa mai lucram un pic la modestie, dar, in rest, va promitem ca totul este perfect sincronizat pentru ca impreuna sa creionam povesti epice, perfecte!

Si astfel, daca si tu doresti sa faci parte din aceasta frumoasa calatorie si sa tii pasul cu toate lucrurile minunate pe care ti le pregatim, conecteaza-te cu noi pe Facebook , Instagram si alte retele.

Daca doresti sa stii orice altceva sau doar vrei sa ne zici “Buna!”, ne poti contacta direct. Asteptam cu drag mesajul tau!

🏷️20% Extra Discount la comenzi >399 lei; Cod: epic20
🚚Transport Gratuit la comenzi > 199 lei
This is default text for notification bar