Politica de Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania.

S.C. SMART EPIC CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Costurile de livrare sunt:

  1. GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 199 RON 
  2. 20 RON pentru comenzile  mai mici de 199 de RON, in toata tara

In functie de momentul preluarii comenzilor dumneavoastra acestea se vor livra astfel:

  • Comenzi plasate de Luni pana Vineri  se livreaza intr-o perioada de maxim 2 zile.
  • Comenzi plasate in zilele de Sambata si Duminica, se livreaza intr-o perioada de maxim 4 zile.

Fiecare comanda realizata de catre dumneavoastra va fi insotita de un email de confirmare din partea noastra, care va cuprinde produsele comandate, valoarea acestora si termenul de livrare.

Produsele se trimit prin Sameday sau Fan Courier ( la cerere) si se livreaza in 24 ore in principalele localitati si maxim 48 ore lucratoare in restul localitatilor, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care unul sau mai multe produse comandate de catre dumneavoastra nu sunt in stoc, veti fi instiintat prin email sau telefon.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va reusi sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu poate fi contactat comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul S.C. SMART EPIC CONCEPT S.R.L., clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna, iar confirmarea o reprezinta semnatura de pe documentele fiscale legale.

Factura fiscal constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda facuta si cu nevoile acestuia.

S.C. SMART EPIC CONCEPT S.R.L. si rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. SMART EPIC CONCEPT S.R.L. care includ, dar fara a se limita: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora sau caz fortuit conform uzantelor legii romanesti.

🏷️20% Extra Discount la comenzi >399 lei; Cod: epic20
🚚Transport Gratuit la comenzi > 199 lei
This is default text for notification bar